23 Okt

Höstmöte / Medlemsmöte i Alvesta Teaterförening

Höstmötet / Medlemsmötet är en favorit i repris från några år tillbaka. Den här gången är det ingen mindre än Anders Nilsson, känd från musikscener både internationellt och lokalt och från 16 säsonger med Örongodis, som står för underhållningen. Anders både sjunger och berättar om sin långa karriär. Kanske har han med sig en ackompanjatör också? Det får vi se. Fint fika, som vi bjuder på, blir det förstås också. Därefter information och diskussion om vår fina förening. Var står vi? Vad vill vi utveckla? Slutligen lotteri med gratisbiljetter som fina vinster till kommande föreställningar.

Information om arrangemanget:

Vi bjuder som sagt på fika. Och vi håller till i B- och C-salen på tredje våning i Folkets Hus i Alvesta. Arrangemanget börjar kl 18 och slutar kl 20.

Datum: 2019-10-23

Tid: 18:00

Plats: Alvesta, Folkets Hus Alvesta

Biljettinfo:

Numrerade biljetter av två kategorier kan fås hos Alvesta Bok & Papper, Storgatan 17, 342 30 Alvesta, tel 0472-102 02 eller via mer.lindholm@gmail. com alt 070-699 87 11. Biljetterna fungerar både som inträdesbiljetter och lotter i vårt lotteri (se övrig information om mötet).

Kategori 1 är en gratisbiljett à 0 kr för personer som redan är medlemmar. Kategori 2 är en biljett för de som inte är medlemmar i Alvesta Teaterförening - en del av Riksteatern men som blir det när de köper en biljett för 150 kr.